Mi Casa Familie is een familiebedrijf* dat meer dan twintig jaar actief is in de onroerend goed- en bouwsector. Voorheen waren wij actief onder de naam Manny Mi Casa en werkzaam vanuit La Marina. Als makelaardij zijn wij gevestigd in Rojales, in de Urbanisatie Pueblo Lucero aan de Calle Jupiter 2, (03170 Rojales). Tussen 1990 en 2000 groeiden onze activiteiten uit tot de groep van bedrijven die vandaag nog steeds actief is.


        Meer dan 4000 tevreden klanten hebben wij onze diensten aangeboden en velen daarvan hebben vandaag de dag nog steeds contact met ons. Eén van onze motto’s is "onze klanten worden onze vrienden" en dat maken wij concreet waar met ons sterke after-sales management. Wij werken met een team van betrokken mensen met uitgebreide ervaring in de verschillende sectoren en wij staan u graag bij zodat u zorgeloos uw wensen kunt realiseren.


       Onze groep van bedrijven bestaat uit:

       Makelaarskantoor met meer dan 1000 woningen in portefeuille. Ons verkoopteam zal u met maatwerk adviseren en ondersteunen. De huidige economische situatie biedt wel degelijk mooie kansen om voor elk budget te kunnen voorzien in een perfect passend huis. Aan de hele Costa Blanca en in het achterland zijn, zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw, talloze mogelijkheden die wij u met plezier presenteren. En in de verwerving van een huis nemen wij, met onze ‘eindprijzen’-formule, al het regelwerk en alle administratieve zaken uit handen.

       Nuestra Ons Bouwbedrijf heeft als projectontwikkelaar één van de mooiste urbanisaties in deze regio, La Montañosa bij Hondón de las Nieves (Alicante), gerealiseerd. Dit is een prachtige woonwijk van meer dan 400.000 m2 en met 450 zelfstandige woningen, gelegen in een groene en vruchtbare vallei en omgeven door wijngaarden, pijnboombossen en met een heerlijk uitzicht. Wij beschikken over diverse grondstukken en kunnen daarop elk type huis bouwen dat u wenst, maar u kunt via ons bouwbedrijf ook een architect inhuren of een kleine verbouwing laten uitvoeren.


       Hotel Costa Blanca Resort: Gelegen in Rojales (naast de golfbaan van La Marquesa). Er zijn 36 kamers en (deels rolstoel-toegankelijke) appartementen, een restaurant, een fitnessruimte, bowling, minigolf, speeltuin, zwembad, sauna, jacuzzi, etc. Ideaal voor een rustige vakantie met het gezin, voor golf en alle denkbare sporten en een prima en betaalbare uitvalsbasis om naar het strand te gaan, het prachtige binnenland te ontdekken, van het uitgaansleven te genieten, etc.


       Residencia Rojales. Dit zorg- en geriatrisch centrum werd opgericht in 1997. Het ligt tegenover de golfbaan van La Marquesa in Rojales en dat is een prima plaats waar onze ouderen, met de grootste zorg, aandacht en genegenheid van een welverdiende oude dag kunnen genieten. In onze Residencia is ook plaats voor mensen die willen revalideren na een ziekteperiode.

* Mi Casa Familie is hetzelfde bedrijf als Manny Mi Casa, de naam die wij tot 2008 gebruikten. Manny Niessen is de oprichter van ons bedrijf. Sinds 2008 is het bedrijf als familiebedrijf voortgezet waarin een zoon en twee dochters zijn betrokken en de oprichter zich geleidelijk terug trekt.

Interessante links:
 

Woning aanbod in Spanje


Type woning:
Regio: Stad:
Status: Belangstelling voor:
Slaapkamers: Prijs:  
 
Zoeken
 
UITGEBREID ZOEKEN

Zoeken op referentienummer


Referentie:
 
Bezoek óók onze andere Websites:
 

Referentie: CASAM
HDLN
Villa
Vanaf: € 1.299.000

Referentie: M02050
RLS
Geschakelde
Prijs: € 78.900

Referentie: M0418
HDLN
Villa
Prijs: € 149.000

Referentie: LM15
TRV
Bungalow
Prijs: € 99.000

Bekijk alle aanbiedingen